piščanca narežemo na manjše koščke, prav tako chorizo, če ga le imamo, oboje skupaj v ponvi popečemo, da je piščanec zlato rjavo popečen z vseh strani, odstavimo, ohladimo
na maslu v ponvi na zmernem ognju dušimo narezano čebulo, ko je mehka dodamo česen, ko zadiši postopoma dodamo moko in ves čas mešamo,
počasi prilivamo mlačno mleko, stalno mešamo, da se ne naredijo grudice
ko dolijemo vse mleko, nadaljujemo z jušno osnovo, prav tako ves čas mešamo da preprečimo grudice
mešamo dokles se ne začne gostiti, odstavimo in dodamo sir in spet mešamo, da se raztopi v omaki
v posodo damo narezan paradižnik, papriko, mlado čebulo, koruzo in olive, premešamo
dodamo 1/3 preliva, dobro premešamo, posujemo s koriandrom
na tortiljo damo nadev
zase mal več za druge mal manj in jih zvijemo
na dno pekača damo drugo tretjino preliva, nanj pa zlagamo zvite tortilje
po vrhu damo še zadnjo tretjino preliva
in preko vsega bogato naribamo sir
pa še nacho, no to pa je če si opazil edina kanček pekoča stvar, kar pa ne pomeni da ne smeš v preliv in nadev dodati čilija, jaz sem imel prepoved in sem na koncu na krožniku reševal situacijo s sriracho
vržeš v pečico na 1750C za 35-40 min
vse skupej je itak Nina mogla narest
pa ne j še kdo reče da samo Kitajci izkoriščajo otroke