Res hiter in dober "takeout", za dneve ko nimamo veliko časa
najprej naseckaš čebulo in jo začneš pražit, takoj nato pristaviš vodo za riž in jo soliš, ko zavre daš kuhat riž po navodilih
vmes narežemo gobe, čebulo zalijemo z vinom, ko povre zalijemo še z 1dcl osnove, popramo, solili bomo na koncu
ostrigino, sojino, sladkor in jušno osnovo zmešamo v skodelici
čebuli dodamo gobe, pražimo da spustijo vodo
narežemo piščanca na grižljaj velike koščke, ko voda od gob povre dodamo piščanca, mešamo da se enakomerno popeče z vseh strani, naribamo česen in ingver, zadišimo
dolijemo omako in dobro premešamo, če je potrebno dosolimo, na zmernem ognju kuhamo še minuto.
riž je že skuhan in ga odcedimo
če se ti zdi omaka preveč tekoča, dodaš v žlici vode raztopljen gustin ali če si prestregel malo vode od riža
tik pred serviranjem vmešaš še sezamovo olje, postrežeš na rižu ali testeninah in posuješ s sezamom