Hudo, hudo dober curry, vsaj zame pa še ful hitr je narejen. Kolk bo hot se odloči sam, za začetek je dovolj že sama rdeča pasta, lahko pa dodaš še čilije po svoji presoji.
Lahko ponucamo piščanca od prejšnjega dne npr ostanke od žara, če pa ne pa najprej na nekaj kapljah olja popečemo na manjše kocke narezanega piščanca, tako da se lepo rjavo zapeče.
Čebulo narežemo in jo na olju lepo počasi na zmernem ognju zmehčamo, dodamo stisnjen česen in ingver, ko zadiši dodamo še rdečo curry pasto in jo med mešanjem malo popražimo, zalijemo s kokosovo kremo, povečaš ogenj in zavreš. Ko zavre spet zmanjšamo ogenj, dodamo ribjo omako in palmin sladkor in počasi kuhljamo cca 5min da se malo zgosti, dodamo piščanca, dobro premešamo da se pregreje in lepo prekrije z omako, dodamo še ananas in na pol prerezan češnjev paradižnik, premešamo posujemo z baziliko in postrežemo z rižem ali rezanci