Vsebuje sicer nekaj specifičnih sestavin, ki jih je pri nas težje dobiti, pa bomo uporabili nadomestke.
v ribji jušni osnovi skuhamo kozice 2-3 min, če nimaš ribje lahko uporabiš zelenjavno osnovo
čebulo pražimo na olju, dolijemo vino, po potrebi zalivamo še z osnovo
kuhati damo jajca, če imamo svinjsko kožo, jo z ostrim nožem zarežemo na kvadratke in popečemo, če nimamo bomo reševali s apnko drobtinami
ko je čebula popražena, zadišimo še nariban česen, dodamo mleto svinjino, med mešanjem jo popečemo z vseh strani
pristaviš vodo za rezance
polovico skuhanih kozic drobno narežemo
natrgamo dimljeno ribo, če nimaš, lahko uporabiš pečeno iz pločevinke in jo natrgaš
svinjini dodamo kozice in polovico natrgane ribe, premešamo, grejemo cca 2min, dodamo papriko, kurkumo, poper sladkor, ribjo omako ter cca 250 ml ribje osnove, kuhljamo cca 10 min, da tekočina povre, po potrebi tekočino še dodamo in vmešamo raztopljen jedilni škrob v 2 žlicah tekočine. Omaka ne sme biti ne tekoča ne suha, lepljiva.
na kuhane rezance streseš omako, okrasiš z narezanim jajcem, celimi kozicami, potreseš z dimljeno ribo, narezano mlado čebulo in zdrobljeno pečeno svinjsko kožo ali pač samo s praženimi panko drobtinami, po želji dodaš krhlje limone