28.8. Piščanec po mongolsko

Porcij: 4 Skupni čas: 30 mins Težavnost: Beginner
recept natisni
0 Dodaj med priljubljene
Kitajska
pinit
pinit
0 Dodaj med priljubljene
za več oseb

28.8. Piščanec po mongolsko

Težavnost: Beginner Čas priprave 10 mins Čas kuhanja 20 mins Skupni čas 30 mins
Porcij: 4

Opis

Da ne bo vedno samo mongolska govedina

sestavine

omaka

priloga

navodila za pripravo

  1. prsa narežemo na grižljaj velike koščke, zmešamo z riževim vinom, potresemo s sodo in jedilnim škrobom

    pristavimo vodo za testenine

  1. na olju meso hitro popečemo

  1. toliko, da dobi lepo rjavo barvo, vzamemo ven

  2. pražmo čebulo, zalijemo z vinom, povremo, dodamo česen ingver in po želji čili

  1. narežemo papriko in por

  1. zmešamo sestavine za omako

  1. popraženi čebuli po želji dodamo por, mlado čebulo in papriko, hitro popražimo

  1. vrnemo meso in zalijemo z omako

  2. testenine odcedimo

  1. postrežemo

  1. in posujemo s sezamom, po želji pa dodamo še malo srirache

Ključne besede: mongolski piščanec, mongolian chicken

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja