časovno je mogoče malo bolj zahtevno, za narest je pa čist u izi
pazi le pri rožmarinu, je hudo močna začimba in tudi marsikomu ni všeč, zato prej preveri, da ne bo slabe volje
zmešaš vse sestavine za marinado, če je pregosta dodaj še malo olja
vzel sem stegna s kostjo in kožo, ker je bolj sočno kot pa prsa, če se greš dieto odstraniš kožo, pa jo daš zraven pečt, pa jo privoščiš nekomu, ki ne hujša
stegna ene dvakrat zareži, da se marinada še notri mal zažre, v marinado daš še bučke malancane in krompir
vse skupaj res dobro premešaj, da je res vsak košček posebej od marinade
ne sprašuj zakaj sta dva pekača, ja desni je pekoč
vrstni red zlaganja načeloma ni pomemben, tisto na vrhu bo bolj pečeno, spodaj pa kuhano, pa si porazdeli kot ti paše
če boš imel na vrhu papriko in stvari ki niso v marinadi, jih malo premaži z oljem da se ti ne zažgejo
pazi z rožmarinom, sem dal v vsak pekač 10 cm pa je bilo precej močno, pa ga imamo vsi radi
daš v pečico na 1800C brez ventilatorja za 1,5 ure oz toliko, da je krompir pečen, vmes malo zaliješ z vodo ali jušno osnovo
ajoj, kuko so kožice dobr ratale, ja no sej bo spet enkrat