21.1. Mini pice na starem kruhu
Opis
Zame eden boljših zajtrkov, hitro pripravljeno, pa še porabiš 2 dni stare žemlje, vse ostalo imaš pa itak vedno v hladilniku
sestavine prilagodiš svojemu okusu oz kar je v hladilniku
akcija
-
na pekač damo peki papir in razporedimo narezan kruh
-
sir naribamo, salamo po izboru pa narežemo na drobne kockice
-
v posodo damo nariban sir in narezano salamo
-
dodamo še mokre sestavine, dobro zmešamo, masa mora biti precej pocasta, če je presuha dodaj še malček vsake mokre sestavine
-
maso nadevamo na kruhke precej bogato, ne škrtari, če boš dal pa preveč, ti bo pa vse dol steklo in boš imel velikoo pico
-
če imaš rad še dodatke...
-
če imaš pa zbirčne ljudi...
-
vse skupaj vržeš v pečico na 180, zame je dost 25 min, za ostale 30 ali 35 min da se sirček že začne barvati rjavo
-
če delaš za kakšno zabavo, lahko na en pleh narediš klasične pice,(kečap, šunka, sir, pica začimbe), ker vem iz prve roke, da kače komplicirajo
-
na polovici pleha zamenjaš, da bodo vse na vrhu lepo zapečene
-
ekola, vidiš da je res preprosto, nahraniš pa veliko ljudi, maso pa si lahko pripraviš že prejšnji večer