Variant je kar nekaj, osnova pa so goveje meso, testenine in kuhano jajce
vse začimbe stresemo v skledico in dobro premešamo
meso narežemo na večje kose, ko bo kuhano pa ga bomo na manjše grižljaje
mešanico začimb stresemo v vodo in zavremo
dodamo narezano meso in kuhamo 3-4 ure,kot govejo juho, lepo počasi, dokler meso ni mehko
ko je meso mehko, ga poberemo iz juhe
skuhamo testenine po našem izboru, lahko jajčne ali riževe
juhi dodamo kečap, worčestersko omako, sojino omako in če ti ni še dovolj pekoče, pa še pekočo omako, ter malo povremo, malo pred konem pa hitro pokuhamo še kozice
v vmesnem času smo trdo skuhali jajca, meso narezali na manjše grižljaje
na krožnik serviramo testenine, dodamo narezano meso in kozice, prelijemo z juho, ter dodamo prerezano jajce ter posujemo z mlado čebulo
preostalo omako shranimo v hladilniku ali zamrznemo, pa lahko drugič kar v juhi skuhamo drugačne testenine
pa imamo hitro pripravljen obrok
pa še eno panacoto iz vrečke pa je