Tapas je v bistvu majhen krožnik ali porcija in je odličen način, da poskusiš nekaj novega. No tole je pa "spicy espaguetis al pil pil"
na olju in maslu pražiš čebulo in na tanke lističe narezan česen, ne na prevročem ognju
takoj pristavi vodo in skuhaj testenine po navodilih
meni osebno so za ta recept bolj všeč manjše kozice, da jo dobiš v usta pri vsakem zalogaju, ti pa naredi po svoje
na malo masla ali olja popražimo panko drobtine
drobno sesekljamo peteršilj, češnjeve paradižnike pa razpolovimo
ko je česen nežno porjavel,
dodamo mleti papriki, dobro premešamo
dodamo še češnjev paradižnik, preverimo okuse, po potrebi solimo in popramo ali čilijamo, kar nam pač paše
popražene drobtinice sterešemo v šalico, dodamo seseklan peteršilj
testenine so tudi že kuhane in jih dodamo v posodo
vse skupaj dobro premešamo, potresemo s peteršiljem
bogato naribamo parmezan in postrežemo na krožnike, potresemo s panko drobtinami, potem pa samo še.... ja parmezan, a ne
in pa pogledamo, če se najde še kakšen kozarec vina.🍷
noro dobr, ti povem