No tale stvar je pa res hitro pripravljena,
res super za med tednom, ko prideš pozno domov, sestradan, pa še kuhat se ti ne da . dobrih 5 min za pripravo, pa slabih 10 za kuho in imaš odlično kosilo za celo familijo.
V vok daš olje in pražiš narezano čebulo, jo zaliješ z vinom, da se hitreje razpusti. Po dveh minutah dodaš še por
dodamo piščanca in občasno premešaš, da se piščanec lepo popeče po vseh straneh. Dodaš nastrgan česen in ingver, premešaš in dodaš nariban ali na drobne palčke narezan korenček.
Ko je ves piščanec lepo prepečen dodamo še ostrigino in sojino omako ter jušno osnovo, dobro premešamo in preverimo okuse, po potrebi solimo in popramo. Zavremo in Dodamo še narezano koruzo in bambus dobro premešamo, zmanjšamo ogenj. V skodelici v dveh žlicah vode raztopimo jedilni šrob tako da je brez grudic in ga vlijemo v vok in dobro premešamo. Ko se začne omaka gostiti, odstavimo z ognja, dodamo še sezamovo olje in indijske oreščke, vse skupaj dobro premešamo in postrežemo.
Ko se začne omaka gostiti, odstavimo z ognja, dodamo še sezamovo olje in indijske oreščke, vse skupaj dobro premešamo in postrežemo.