16.11.Yakamein; Kreolska juha z rezanci

Porcij: 5 Skupni čas: 3 hrs 15 mins Težavnost: Beginner
recept natisni
0 Dodaj med priljubljene
Kitajska, Amerika
pinit
pinit
0 Dodaj med priljubljene
za več oseb

16.11.Yakamein; Kreolska juha z rezanci

Težavnost: Beginner Čas priprave 15 mins Čas kuhanja 3 hrs Skupni čas 3 hrs 15 mins
Porcij: 5

Opis

Variant je kar nekaj, osnova pa so goveje meso, testenine in kuhano jajce

Hrana za dušo

Kreolska mešanica začimb

juha

Instructions

kreolska mešanica začimb

  1. vse začimbe stresemo v skledico in dobro premešamo 

  1. meso narežemo na večje kose, ko bo kuhano pa ga bomo na manjše grižljaje

  1. mešanico začimb stresemo v vodo in zavremo

  1. dodamo narezano meso in kuhamo 3-4 ure,kot govejo juho, lepo počasi, dokler meso ni mehko

    čas kuhanja je seveda odvisen od kosa mesa
  1. ko je meso mehko, ga poberemo iz juhe

  1. skuhamo testenine po našem izboru, lahko jajčne ali riževe

  2. juhi dodamo kečap, worčestersko omako, sojino omako in če ti ni še dovolj pekoče, pa še pekočo omako, ter malo povremo, malo pred konem pa hitro pokuhamo še kozice

  1. v vmesnem času smo trdo skuhali jajca, meso narezali na manjše grižljaje

  1. na krožnik serviramo testenine, dodamo narezano meso in kozice, prelijemo z juho, ter dodamo prerezano jajce ter posujemo z mlado čebulo

  1. preostalo omako shranimo v hladilniku ali zamrznemo, pa lahko drugič kar v juhi skuhamo drugačne testenine

  1. pa imamo hitro pripravljen obrok

  1. pa še eno panacoto iz vrečke pa je

Ključne besede: Kitajska, testenine, govevedina, amerika, kreolska kuhinja

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja