2.8. Trlje s pomarančno omako

Porcij: 2 Težavnost: Beginner
recept natisni
0 Dodaj med priljubljene
Mediteranska kuhinja
pinit
pinit
0 Dodaj med priljubljene

2.8. Trlje s pomarančno omako

Težavnost: Beginner
Porcij: 2

Opis

Verjemi da je bradač odlična izbira, pozabi na orado in brancina

sestavine

lahek poletni obrok

  1. na olivnem olju pražiš čebulo, zaliješ z vinom, dodaš inčune in kapre

     

  1. ko je čebula že mehka, dodaš še panceto

  1. ribice

    trlje soliš in popraš, morda kajenski, ter jih samo popečeš, lahko pa v moko ali pa celo ocvreš, pač po želji

  1. omaki dodaš pomarančni sok, por papriko in vejico rožmarina, ter pokuhaš

  1. ko je omaka željene gostote, dodaš še peteršilj

  1. in postrežeš

    če imaš, dodaš še popražene pinjole in rezino pomaranče

:

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja